Fast Break

Έχει χαθεί η μπάλα στον Παναθηναϊκό – Πόσα θα ανεχτεί ακόμη ο κόσμος;

Χαρά στην υπομονή του κόσμου να κάθεται και να βλέπει ακόμα αυτόν τον Παναθηναϊκό που περιφέρεται στα παρκέ ντροπιάζοντας την ένδοξη ιστορία του. Έναν Παναθηναϊκό που δεν περίμενε κανείς το ματς με την Λάρισα για να καταλάβει πόσο άρρωστος και παρατημένος είναι.

Το αφήγημα ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την όποια Λάρισα έχει βάση μόνο αν μιλάμε για ομάδες που λειτουργούν υπό κανονικότητα. Ο οργανισμός του τριφυλλιού έχει ξεχάσει τη λέξη αυτή εδώ και δύο χρόνια όπου πηγαίνει με χαρακτηριστική ακρίβεια στα βράχια.

Και πάνω που λες ότι έχεις δει τον πάτο του βαρελιού, έρχονται εμφανίσεις σαν αυτές με τη Λάρισα όπου λες έχει και πιο κάτω. Βρε αθεόφοβοι -26 από την Λάρισα και 50 πόντους παθητικό στο ημίχρονο; Στον Παναθηναϊκό βρίσκεστε όλοι σας can you imagine; Υπό νορμάλ συνθήκες θα είχαν κρεμαστεί δελτία μετά το χθεσινό κάζο αλλά στο σημερινό Παναθηναϊκό είναι απλά Τετάρτη.

Το πράγμα πάει ακριβώς όπως και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό το 2017 με το περίφημο τράβηγμα της πρίζας. Όσο και να προσπαθούσε τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κρατήσει την ομάδα σε μια κανονικότητα ήταν μάταιο. Πάρτε παράδειγμα μια επιχείρηση που ήταν παρατημένη από το αφεντικό της. Πώς πιστεύετε θα συμπεριφερόντουσαν οι υπάλληλοι ειδικά αυτοί που δεν είναι και τόσο επαγγελματίες; Ακυβέρνητο καράβι είναι ο Παναθηναϊκός και όσο δεν υπάρχει ο φόβος του αφεντικού και η ύπαρξη συνεπειών για ότι γίνεται τόσο θα βλέπουμε αυτή την εικόνα από τους παίκτες.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίνε ούτε οι προπονητές ούτε οι παίκτες για όλο αυτό που συντελείται στον μεγαλύτερο σύλλογο τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο και να γίνεται πινγκ πονγκ των ευθυνών ανα περιόδους φτάσαμε στο σημείο που δεν υπάρχει άλλο. Οι ευθύνες πάνε στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ο οποίος πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον Σύλλογο με δεδομένο ότι τρίτη χρονιά έτσι δεν παίζει και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Ή θα ενεργοποιηθεί όπως οφείλει σαν ιδιοκτήτης ενός τεράστιου συλλόγου ή να δώσει την ομάδα ακόμα και με μικρότερο ποσό ή ακόμη ακόμη και στον Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει και με το δίκιο του και μια βόλτα να κάνει κάποιος στα σόσιαλ θα καταλάβει πολλά για την ψυχολογική του κατάσταση. Η ομάδα διώχνει τον κόσμο που την στήριξε χρόνια και πριν να είναι πολύ αργά πρέπει να αλλάξει ρότα. Όσοι υπολογίζουν έσοδα από διαρκείας και γεμάτο ΟΑΚΑ την νέα σεζόν με την παρούσα κατάσταση διοικητικά αγωνιστικά και οικονομικά μάλλον ζούνε σε κάποιο άλλο πλανήτη. Το ξαναείπαμε, κανένα πράσινο καρεκλάκι δεν θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο αν δεν δει εμπράκτως ότι κάτι αλλάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει προ πολλού ξεκινήσει για όλους.

Τελευταίο αφήσαμε τον Γιώργο Βόβορα και τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις που έκανε χθες μετά την ήττα από την Λάρισα. Αυτές οι λεπτομέρειες που είπε ο προσωρινός προπονητής του Παναθηναϊκού είναι οι λεπτομέρειες που δείχνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού. Φυσικά το ξέρουν όλοι ότι η επόμενη ημέρα αγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να περιλαμβάνει έναν έμπειρο και ευγνωσμένης αξίας τεχνικό. Οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό από τον κόσμο της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »