Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών

Εισιτήρια για το Final 4 στο Ηράκλειο μόνο από την ΕΟΚ

Με 2.000 θεατές θα διεξαχθεί και επίσημα το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μετά τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτείας στην εισήγηση της ΕΟΚ.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά από την Ελληνική Ομοσπονδία και όχι από τις ομάδες, ενώ τονίζεται ότι ανεξαρτάτητα από πιθανά κρούσματα που θα παρουσιαστούν στις ομάδες, η διοργάνωση δεν πρόκειται να αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Δεκτό έγινε από την Πολιτεία το αίτημα της ΕΟΚ, που συνοδεύτηκε από την κατάθεση του ειδικού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και των αυστηρών εγγυήσεων και μέτρων τήρησης αυτού, για διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ανδρών με κάλυψη του 40% της χωρητικότητας του γηπέδου «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, δηλαδή, παρουσία 2.000 θεατών.

Μετά από σύσκεψη που έγινε με την Αστυνομία, αποφασίστηκε ότι οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση δεν θα πάρουν εισιτήρια για να τα διαθέσουν κατά το δοκούν, αλλά αυτά θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΚ. Απαγορεύονται δε ρητά, οι μετακινήσεις φιλάθλων προ την Κρήτη.

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο κατατεθειμένο πρωτόκολλο του Final 4, ανεξάρτητα από τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που ενδέχεται να έχει μία ομάδα, ο αγώνας της δεν αναβάλλεται.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο και για όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν, θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »