ΕΟΚ

Επιμένει για εκλογές η ΕΟΚ, στέλνει επιστολές σε όλα τα κόμματα

Η ΕΟΚ επιμένει για διεξαγωγή εκλογών και ετοιμάζει επιστολές σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Μετά την παρέμβαση εισαγγελέα, ΕΛΑΣ και αρμόδιων υπουργείων που ζητεί ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά της απόφασης της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ να κάνει εκλογές με φυσική παρουσία, η τελευταία… απαντά.

Η ομοσπονδία επιμένει για τη διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή και μάλιστα με επιστολές τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στα υπόλοιπα κόμματα, θα παρουσιάσει τους λόγους που μπορούν και πρέπει να γίνουν οι αρχαιρεσίες την προσεχή Κυριακή.

Η ΕΟΚ καταθέτει υγειονομικό πρωτόκολλο ανάλογο εκείνου των εκλογών της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, οι οποίες μάλιστα έγιναν σε κλειστό χώρο, ενώ αυτές της ομοσπονδίας προορίζονται για το… ανοιχτό «Απόστολος Νικολαΐδης». Επιπροσθέτως, αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου έχουν ήδη κάνει κρατήσεις για τη μετακίνησή τους ή και τη διαμονή τους στην Αθήνα εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Παράλληλα η ομοσπονδία επισημαίνει πως η πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου αποδέχεται την διεξαγωγή εκλογών με φυσική παρουσία, κάτι που άλλωστε ορίζεται και από το καταστατικό της ομοσπονδίας. Συν τοις άλλοις, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ επισημαίνει πως με την διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή θα τηρηθεί και η προθεσμία διεξαγωγής αρχαιρεσιών στις ομοσπονδίες ως τα τέλη Μαΐου, που είχε περάσει με τροπολογία ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »