Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ανδρών: Χωρίς τους παίκτες των “Αιωνίων” η πρώτη συγκέντρωση ενόψει Τουρκίας

Με 12 παίκτες έγινε σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών εν όψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Απουσίαζαν, όπως ήταν λογικό, οι δέκα παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως και ο Νικ Καλάθης. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε: «Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »