ΕΟΚ

Φασούλας: «Υπάρχει αλλοίωση στις εκλογές της ΕΟΚ»

Ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε λόγο για νόθευση και επιχείρηση αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (08/09).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ:

«Η δική μου προεδρική θητεία θα συνδεθεί με τη δημοκρατική λειτουργία. Υπάρχουν σωματεία που εκπροσωπούν εκλογικές σκοπιμότητες. Κάποια σωματεία τα ενδιαφέρει η επικράτηση πάση θυσία στις εκλογές. Ο μοναδικός στόχος κάποιος ήταν να κερδηθεί χρόνος με την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω νόθευσης. Δεν μπορεί η δημοκρατική ΕΟΚ να αποδέχεται ότι υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων. Η επιστροφή στις περιόδους εκλογών μέσω εξουσιοδοτήσεων και όπως θέλει ο συνεχιστής τους να κάνει, δεν θα γίνει. Το μόνο που θέλουν κάποιον είναι τον Παναγιώτη Φασούλα και τους συνεργάτες τους έξω από τη διοίκηση της ΕΟΚ, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα μείνουμε στις επάλξεις. Οι εκλογές θα γίνουν, είτε στις 12 Σεπτεμβρίου, είτε κάποια άλλη στιγμή γιατί η προσωρινή διοίκηση έχει μια καλή δικαιολογία να τις αναβάλει και πάλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος κατά 12%.

Για την θέση του επίτιμου στον Νίκο Γκάλη: «Ο Νίκος Γκάλης δεν έρχεται να παίξει διακοσμητικό ρόλο. Έρχεται γιατί είναι η πρώτη φορά που του ζητήθηκε. Εμείς του το ζητήσαμε και δέχτηκε. Ας το έκαναν και οι άλλοι. Έρχεται για την προσωπικότητά του και το μεγάλο του κύρος. Εμείς τον θέλουμε για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις άλλες ομοσπονδίες και το ΝΒΑ. μείς τον θέλουμε, για παράδειγμα, να πάμε στον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ και να του ζητήσουμε να φέρει ένα παιχνίδι ΝΒΑ στην Ελλάδα κάθε σεζόν. Τα έσοδα απ’ αυτό θα είναι σαν μία Ολυμπιάδα για το ελληνικό μπάσκετ. Φαντάζομαι πως όλοι θέλουμε τον Νίκο Γκάλη στο μπάσκετ. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος μη ενωτικός, γι’ αυτό δεν με έχετε ακούσει να καταφέρομαι εναντίον των άλλων υποψηφίων. Αντίθετα άλλοι υποψήφιοι με πυροβολάνε συνεχώς. Θέλουμε ο Νίκος Γκάλης με το παγκόσμιο κύρος που έχει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Αν ήθελε να κατέβει πρόεδρος, θα το έκανε και θα έβγαινε πανψηφεί. Δεν θέλει να το κάνει, αλλά θέλει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ».

Για την διάρκεια της πιθανής προεδρίας τους: «Πιστεύω πως με εμας στην επόμενη μέρα του μπάσκετ και με σύμπνοια, το μπάσκετ θα εκτοξευτεί. Δεν ήρθαμε για να μείνουμε για 50 χρόνια, αλλά για δύο θητείες όπως προβλέπει ο νόμος»

Τέλος, δεν ξέχασε να «ρίξει» τις σπόντες του για τον Άγγελο Παπανικολάου: «Αν γίνουν οι εκλογές την Κυριακή βοηθήστε να αλλάξει σελίδα το μπάσκετ μια και καλή και να μην παραμείνουμε στα ίδια και τα ίδια που θέλει ένας από τους τρεις υποψηφίους ή σε κάτι μονοπάτια περίεργα επιχειρηματικά που θέλει να μας βάλει κάποιος άλλος».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »