ΕΟΚ

Η ΕΟΚ επιτίθεται κατά Αυγενάκη!

 Η ΕΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ισχυρίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, περί αδράνειας του προσωρινού προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου, με αφορμή το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση – απάντηση της Ομοσπονδίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα», προσπαθεί κακόβουλα να προσωποποιήσει την προσωρινή διοίκηση, δυσφημώντας τον πρόεδρο αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.  επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ.  και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως  ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση  για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς  περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου  είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση  από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα , την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »