Ο Σπύρος Μούρτος είναι και με τη βούλα παίκτης του Ιωνικού, μετά και την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους Νικαιώτες. Ο 30χρονος Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λάρισας την προηγούμενη σεζόν, μετρώντας 4,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 αναμετρήσεις για την Stoiximan Basket League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC Revolution ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου.
Ο 30χρονος Έλληνας φόργουορντ, ύψους 1.98 μ., έχει μεγάλη εμπειρία από τα ελληνικά παρκέ. Η προσθήκη του Μούρτου θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό και θα προσφέρει ποιότητα και πειρά.
Ο Μούρτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Άρη. Μετά τον Άρη πήγε στον Ήφαιστο Λήμνου (2018-2020).
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λάρισας, μετρώντας 4,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 αναμετρήσεις
Σπύρο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας»
