Συνέντευξη

Καντέρ: «Κτηνώδη δικτάτορα, ελευθέρωσε το Θιβέτ»

Ο Καντέρ, φορώντας ένα μπλουζάκι του Δαλάι Λάμα, υποστήριξε τους Θιβετιανούς λέγοντας πως στερούνται βασικών δικαιωμάτων που αφορούν την εκπαίδευση και άλλους τομείς της ζωής. Ωστόσο, αυτή του η κίνηση οδήγησε την κινεζική κυβέρνηση να πάρει την απόφαση να μην μεταδίδονται πλέον τα παιχνίδια των Σέλτικς στη χώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καντέρ:

«Είμαι εδώ για να υψώσω τη φωνή μου και να μιλήσω για το τι συμβαίνει στο Θιβέτ που βρίσκεται κάτω από τους κτηνώδεις και σκληρούς κανόνες της κινεζικής κυβέρνησης. Τα βασικά δικαιώματα και οι ελευθερίες των Θιβετιανών είναι ανύπαρκτα. Δεν έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση ούτε μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα. Δεν θα δεχτούμε ποτέ αυτές τις επιθέσεις στην εξέλιξη και την πρόοδο του Θιβέτ.

Ντροπή στην κινεζική δημοκρατία και την δικτατορία που επιβάλει. Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός, στέκομαι στο πλάι των Θιβετιανών αδελφών μου και υποστηρίζω το καλέσμά τους για ελευθερία.

Κτηνώδη δικτάτορα της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, έχω ένα μήνυμα για εσένα. Θα το λέω συνέχεια δυνατά και καθαρά και ελπίζω να με ακούσεις. Ελευθέρωσε το Θιβέτ!»

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »