Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών

Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημο το ΦΕΚ για την αύξηση του αριθμού των θεατών

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ με το οποίο επικυρώνεται η αύξηση του αριθμού των παρευρισκόμενων θεατών στις κερκίδες σε 2.000 κατ’ εξαίρεση για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια» (18-20/02).

Το ΦΕΚ αναφέρει τα εξής:

Εξαίρεση, ειδικά για το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ, στην ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύουν από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (ΦΕΚ Β’ 607, 12/02/2022).

Ειδικώς επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Ανδρών στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης στις 18 και 20 Φεβρουαρίου 2022 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με ανώτατο όριο πληρότητας του γηπέδου τους 2.000 φιλάθλους, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανηλίκους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου pcr ή rrapid test ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »