Παιδικό - Εφηβικό

Λεύκιππος 33-59 Περιστέρι: Έκαναν το καθήκον τους και τώρα…Ολυμπιακός!

Το Περιστέρι στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων επικράτησε άνετα του βαθμολογικά αδιάφορου Λευκιππού Ξάνθης με 33-59 και τώρα άπαντες στην ομάδες έχουν το μυαλό τους στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς, πήρε διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο και έπειτα δεν είχε απολύτως τίποτα να φοβηθεί αφού ποιοτικά είναι ανώτερο από τον Λεύκιππο, ο οποίος όντας εξάλλου βαθμολογικά παντελώς αδιάφορος, δεν έδειξε ιδιαίτερη ανταγωνιστικότητα και θέληση για τη νίκη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πολιορκούσαν και από το ζωγραφιστό με τον Τόλα αλλά κυρίως από την περιφέρεια με πολλά σουτ τριών πόντων, στα οποία είχαν και ένα πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας(27%). Ήταν επίσης καλύτεροι στον τομέα των ριμπάουντ, της δημιουργίας και φυσικά στην άμυνα, αφού δέχθηκαν μόνο 33 πόντους. Μοναδικό «αγκάθι» στην στατιστική κάρτα του Περιστερίου τα 16 λάθη.

Σήμερα στις 16:00 ακολουθεί το ματς του Ολυμπιακού εναντίων της ΔΕΚΑ και το απόγευμα στις 19:00 του Προμηθέα εναντίων των Φαναριών Νάξου

Τα δεκάλεπτα: 9-27, 20-39, 25-52, 33-59

Λεύκιππος Ξάνθης (Μαγιάννης): Μακαρατζής 3, Δεληγιάννης 8, Πεχλιβανίδης 1, Βασαλάκης 3(1), Αλεμδάρ 2, Σαββίδης 4, Κοπτόπουλος 4, Βάμπουλας 5(1), Τσιρχόγλου 3, Ιωαννίδης, Καλεντζή, Μουργόπουλος.

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Φύτρος 18(4), Μπίλαλης 2, Γκάτζο, Γκίκας 7(1), Μανιάς Η., Μανιάς Σ. 5(1), Τόλα 4, Βλαχογιάννης, Μπουντούρης 6, Φιλιππάς 3(1), Ζουγρής 4, Σταυρακόπουλος 10(3).

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »