Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών

Μαυροειδής: «Ο φετινός στόχος της ΑΕΚ ήταν η είσοδος στο νέο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μετρά δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ανδρών στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του και με δηλώσεις του ελπίζει να… τριτώσει το καλό για τον ίδιο και την ομάδα του.

Αναλυτικά:

 «Έχουμε πολύ χαρούμενες αναμνήσεις από το Ηράκλειο. Θα θέλαμε να τριτώσει το καλό, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε μάθει όμως όλη τη χρονιά να ζούμε ,ε αυτά. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Ο Ολυμπιακός είναι τοπ επιπέδου ομάδα της Ευρωλίγκας, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Το 2004 εγώ κι ο Πρίντεζης ήμασταν πιτσιρικάδες, πέρασαν 18 χρόνια για να ξαναγίνει Final 4 και μακάρι στο μέλλον να γίνει Final 8».

«Για μένα ήταν ξεχωριστό γιατί πήραμε δύο Κύπελλα στον τόπο καταγωγής μου. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε και τρίτο. Μακάρι να δώσει δύναμη σε μένα και την ομάδα η πατρίδα μου».

«Ο φετινός στόχος της ΑΕΚ ήταν η είσοδος στο νέο γήπεδο, ίσως να φτιάξει και ένα ρόστερ με νέα παιδιά. Κανένα Κύπελλο ή πρωτάθλημα δεν σώζει τη χρονιά της ΑΕΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »