Α2 Γυναικών

Ο ΓΣ Αγίας Παρασκευής, η ανάδειξη ταλέντων και ο δρόμος προς την καταξίωση (pic+vid)

Με γνώμονα την την διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών στην ανάγκη της σκληρής δουλειάς για την προσωπική βελτίωση των ικανοτήτων τους και την ανάδειξή τους μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας η καλή δουλειά που γίνεται στο Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής συνεχίζεται.

Πρωταρχικό μέλημα του συλλόγου άλλωστε είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων και η προώθησή τους στην ομάδα γυναικών του Συλλόγου.

Η Λυδία Χατήρα είναι μια αθλήτρια που έχει ξεχωρίσει και έχει καταφέρει με το ταλέντο και την εργατικότητα της να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής ομάδας.

Προπονητής στην ομάδα είναι ο Δημήτρης Χατήρας ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Απριλίου ενώ πρόσφατα ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων με τις Μαργαρίτα Ακριβού, Άννα Ευαγγελάτου και Μαριλένας Γρίσπου.

Θυμίζουμε πως φέτος, η Αγία Παρασκευή διένυσε μια γεμάτη σεζόν μετρώντας 15 νίκες σε 20 ματς στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα πολυπόθητο εισιτήριο για την Α1.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων:

«Το ΔΣ του ΓΣ Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό μας Μαριλένα Γρίσπου. Η δική μας Λου θα συνεχίσει να είναι η ψυχή της ομάδας μας σε επίθεση και άμυνα!»

«Το ΔΣ του ΓΣ Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Ευαγγελάτου. Για μια ακόμα σεζόν η Άννα θα μας κάνει να πανηγυρίζουμε με τα εύστοχα σουτ της από τα 6.75!!».

«Το ΔΣ του ΓΣ Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Ακρίβου. Η Μαργαρίτα θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες της κάτω από το καλάθι φορώντας τα κοκκινόμαυρα!».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »