Συνέντευξη

Ο Ντεάντζελο Ίσμπι αποκλειστικά στο Totalbasket: «Είμαι ένας κορυφαίος αμυντικός – Μπορώ να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα να γίνει καλύτερη»

Το Totalbasket.gr, είχε την τιμή να επικοινωνήσει με τον Ντεάντζελο Ίσμπι και ο ίδιος ανοίχτηκε στον Άγγελο Παπανικολάου, αναφορικά με τον μέλλον του και τα προσόντα που το ξεχωρίζουν σαν παίκτης. Επίσης αναφέρθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα!

Πάμε να δούμε τι είπε αποκλειστικά στο Totalbasket.gr:

– Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια για το καλοκαίρι;

“Τα σχέδιά μου για το καλοκαίρι είναι δύο πράγματα. Πρώτον θέλω να φτιάξω το δικό μου brand κάτι που να αντιπροσωπεύει εμένα, τις αξίες μου και τη δημιουργικότητά μου και δεύτερον θέλω να δείξω στον κόσμο ότι υπάρχω και να αλλάξω την εικόνα μου. Θέλω να βγάλω περισσότερα πράγματα προς τα έξω.

– Ποιες είναι οι ιδιότητες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις ως παίκτης;

“Οι ιδιότητες που με κάνουν να ξεχωρίζω είναι οι γνώσεις μου. Είμαι πολύ σοφός και ξέρω το παιχνίδι του μπάσκετ. Επίσης η ηγεσία μου, η σκληρή δουλειά, μπορώ να σκοράρω σε υψηλό επίπεδο αλλά μου αρέσει πολύ το playmaking, μαθαίνω γρήγορα και είμαι προπονητής στο παρκέ, πολλοί δεν πιστεύουν στην άμυνα μου αλλά πιστεύω ότι είμαι ένας κορυφαίος αμυντικός. Ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα να γίνει καλύτερη και να κερδίσει

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του:

Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον 25χρονο γκαρντ και να του ευχηθώ νμα πετύχει τους στόχους του με υγεία!

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »