Φιλικοί Αγώνες

Ο Παναθηναικός νίκησε άνετα 85-68 το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε με 85-68 του Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (1/9).

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του σε αυτό το δυνατό «τεστ».

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε σχετικά στο paobc.gr: «Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Σχετικά με τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις τόνισε: «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68

Δείτε τις φωτογραφίες του Βαγγέλη Στόλη:

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »