BLOG

Ο Total πρωταθλητής του καλοκαιριού και η συναρπαστική συνέχεια

Όταν πριν από 8 μήνες και συγκεκριμένα στις 29/12/20 εν μέσω καραντίνας ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια, δεν φανταζόμασταν ούτε οι ίδιοι την πορεία του Totalbasket.gr. Ξεκινήσαμε με τρεις βασικούς άξονες από τους οποίους δεν παρεκκλίναμε ούτε στο ελάχιστο.

Αυτό το οικοδόμημα χτίστηκε πάνω στην αγάπη για το μπάσκετ, στην αντικειμενικότητα των όσων γράφονται και στην ειλικρίνεια προς τους αναγνώστες μας. Αυτά τα συστατικά ήταν ο κύριος λόγος που μόλις σε 8 μήνες το νεογέννητο μωρό μεγάλωσε απότομα αλλά είναι ακόμα ένα παιδί που μαθαίνει και θα συνεχίσει να μαθαίνει μέχρι να ενηλικιωθεί. Οι βάσεις όμως έχουν μπει για τα καλά, το μεράκι και η αγάπη είναι εδώ πιο δυνατά από ποτέ, ο κόσμος, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό, μας έχει αγκαλιάσει δίνοντάς μας μηνύματα στήριξης, οπότε δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε στον δρόμο που ξέρουμε.

Κακά τα ψέμματα, το Totalbasket.gr είναι αναμφισβήτητα ο πρωταθλητής του καλοκαιριού στην μπασκετική ενημέρωση και με διαφορά από τον δεύτερο. Οι αναγνώστες μας διάβασαν, και θα συνεχίσουν να το κάνουν, εκατοντάδες αποκλειστικά θέματα από όλα τα μήκη του μπασκετικού χάρτη. Από την Ελλάδα μας, τη Σερβία, τη Ρωσία, την Ιταλία, την Γερμανία, τις Η.Π.Α μέχρι και τις άγνωστες στο μπασκετικό κοινό Πορτογαλία και Ολλανδία. Οι αναγνώστες μας διάβασαν αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενημερώθηκαν έγκυρα και έγκαιρα για όποια ομάδα και διοργάνωση επιθυμούσαν και διαπίστωσαν ότι στα μπασκετικά δρώμενα η απόλυτη μπασκετική αρένα ενημέρωσης είναι το Totalbasket.gr.

Πέρα από την αναγνώριση των εν Ελλάδει αναγνωστών μας θα θέλαμε να κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στο ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού από δεκάδες χώρες οι οποίοι μάλιστα αλληλεπιδρούν καθημερινά μέσω των social media της ιστοσελίδας μας. Είναι επίσης ιδιαίτερη τιμή τα αποκλειστικά θέματά μας να αναγνωρίζονται από κορυφαία ξένα μπασκετικά μέσα χωρών όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Σερβία, η Ρωσία, το Ισραήλ, η Ιταλία και άλλες πολλές. Παρότι κορυφαία μέσα εδώ και χρόνια δεν είχαν το παραμικρό… κόμπλεξ να αναφέρουν την πηγή της είδησης βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς “φίλους” από το εσωτερικό που ξεχνούσαν και συνεχίζουν (άγνωστο γιατί) να ξεχνάνε να αναφέρουν την πηγή του θέματος. Είναι μάλιστα τόσο αστείο το θέμα που βάζανε σαν πηγή το ξένο μέσο το οποίο ξένο μέσο στο δικό του άρθρο είχε σαν πηγή το totalbasket.gr.

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα πολύ καλά λόγια που έχουμε ακούσει από έγκριτους δημοσιογράφους του χώρου και αυτό μας δίνει επίσης μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Είναι πολύ τιμητικό άλλωστε να σε επαινεί κάποιος που είναι κορυφαίος στο χώρο του επί πολλά συναπτά έτη.

Σε όλη τη μέχρι τώρα διαδρομή δεν προσπαθήσαμε ούτε μία φορά να ταϊσουμε σανό τον κόσμο, ούτε να του πασάρουμε το οτιδήποτε θα μας φέρει κλικ, αναφέραμε και αναγνωρίσαμε κάθε θέμα που έφερε πρώτη στο φως άλλη ιστοσελίδα και είχαμε ως μόνο γνώμονα να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα. Θέλαμε και θέλουμε το totalbasket.gr να γίνει η μπασκετική γωνιά κάθε αναγνώστη.

Το totalbasket.gr μπορεί να κέρδισε το πρωτάθλημα του καλοκαιριού αλλά είναι εδώ για να βγει και πρωταθλητής χειμώνα! Συνεχώς εμπλουτίζει την θεματολογία του με νέες στήλες (Fast Break, Total Scouting), ετοιμάζεται να λανσάρει ένα Basketball Manager Game (Total Manager) που ήδη το αγκάλιασε ο κόσμος με τις πολυάριθμες συμμετοχές μέσα σε ένα 24ωρο και έρχονται πολλά ακόμη τη σεζόν που θα ξεκινήσει. Είπαμε ταβάνι είναι μόνο τα αστέρια και σας θέλουμε συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό.

Τα καλά μόλις ξεκίνησαν, τα καλύτερα έρχονται!

Υ.Γ Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε αποκτήσει και ένα μικρό αδερφάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα. Το totalfootball.gr θέλει να μοιάσει στον μεγάλο του αδερφό και χρειάζεται την στήριξή σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »