Stoiximan Basket League

ΠΑΟΚ: Μετά από χρόνια χορηγός στο όνομα!

Μετά από πολλά χρόνια, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αποκτά χορηγό ονοματοδοσίας, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με την εταιρεία του Αντώνη Τσαλόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με την εταιρία mateco, η οποία θα είναι ο επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η mateco στοχεύει ψηλά, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει το moto της εταιρίας… “AIMING HIGH” και δεν θα είναι απλά συμπαραστάτης, αλλά μπροστάρης στην προσπάθεια της ομάδας μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ΗΗh και θα συνοδεύει κάθε αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής.

Και εγένετο ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco λοιπόν!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, μετά την επίτευξη της συμφωνίας, τόνισε: «Οι εποχές είναι δύσκολες και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Στέκεται δίπλα μας και τον ευχαριστούμε, γιατί με την εταιρία του mateco, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας να πάμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της mateco Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε: «Βλέποντας την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ και είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που με υπομονή και επιμονή μπορεί να φέρει ξανά μεγάλες στιγμές στην ομάδα μπάσκετ».

Προφίλ εταιρίας

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι σήμερα η λέξη mateco έχει γίνει συνώνυμο της προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμού προσέγγισης σε κάθε εργοτάξιο. Οι πελάτες μας με ένα τηλεφώνημα και την χαρακτηριστική φράση: Χρειάζομαι ένα mateco!, εκφράζουν όλα αυτά που εισπράττουν από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας στον τομέα της ενοικίασης εξοπλισμού προσέγγισης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 ως θυγατρική του ομίλου mateco AG, ενός από τους μεγαλύτερους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ομίλους στον τομέα της ενοικίασης εξοπλισμού προσέγγισης. Η εξειδικευμένη γνώση στην εφαρμογή του hightech εξοπλισμού, μας έδινε από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα να προσφέρουμε την σωστή και ασφαλή λύση σε κάθε ανάγκη προσέγγισης σε ύψος. Η ασφάλεια κατά την εργασία σε ύψος παραμένει και σήμερα το επίκεντρο των προσπαθειών μας, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Η αδιάκοπη ανανέωση του στόλου ενοικίασης, με μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αυστηροί τεχνικοί έλεγχοι και συντήρηση από τεχνικούς με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση από κατασκευαστές μηχανημάτων σε Ευρώπη και Αμερική, πετύχαμε να διαθέτουμε σήμερα 380 ανυψωτικά μηχανήματα διαφόρων τύπων και δυνατοτήτων σε δύο καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη σε 24ωρη λειτουργία on line.

Αυτό το δίκτυο καταστημάτων σε συνδυασμό με ένα άρτια οργανωμένο τμήμα logistics, δίνει στους έμπειρους συμβούλους πελατών της εταιρείας μας την δυνατότητα να μελετήσουν με τεχνογνωσία και συνέπεια τις ανάγκες σας και να σας παραδώσουν εντός λίγων ωρών μόνο, το σωστό και κατάλληλο μηχάνημα.

Τα τελευταία χρόνια, καθώς η περιποίηση του περιβάλλοντος έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη, εμείς με τη σειρά μας εντάξαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την διεξαγωγή εργασιών όπως αποχιονισμό, κοπή χόρτων και καθαρισμό οδών – ακτών. Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι θα λύσουν και στον τομέα της φροντίδας του περιβάλλοντος κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, χειμώνα, καλοκαίρι!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΆΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτό πιστεύουμε πως είναι το τρίπτυχο επιτυχίας το οποίο καθιστά την mateco Ελλάς σήμερα «leader» στον τομέα του σύγχρονου εξοπλισμού προσέγγισης και περιποίησης περιβάλλοντος σε Ελλάδα και αυτό ακριβώς εμπιστεύονται οι πελάτες μας για να φτάσουν με ασφάλεια ψηλά».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »