Συνέντευξη

Παπαλουκάς: «Αρνήθηκα τον Παναθηναϊκό γιατί είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί στην ομάδα αλλά και για έναν οπαδό που τον καταδίωξε για να του ζητήσει συγνώμη.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα αθλητικά και όχι μόνο θέματα και δεν δίστασε να αποκαλύψει το τηλεφώνημα του Παναθηναϊκού και την άρνησή του, καθώς είχε επιθυμία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και ένα ευτράπελο που του συνέβη, όταν ένας οπαδός τον καταδίωξε με σκοπό να του ζητήσει συγνώμη επειδή τον είχε βρίσει παλαιότερα στο γήπεδο.

Μάλιστα υποστήριξε πως όταν τον κάλεσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος του απάντησε πως δεν ήθελε να τους βάλει σε διαδικασία δημοπρασίας, καθώς είχε όνειρο να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους και στην Εθνική ομάδα, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του απαντά «Αγόρι μου δεν μας το έχει πει ξανά κανένας αυτό και να ξέρεις η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή». Μάλιστα λίγο αργότερα είπε πως στο πρώτο τηλeφώνημα το έκλεισε, καθώς νόμιζε πως πρόκειται για φάρσα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »