ΕΟΚ

Παπανικολάου: «Υποψήφιος του Φασούλα έκανε προσφυγή για να ακυρώσει τις εκλογές»

Ο Άγγελος Παπανικολάου, ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, κατήγγειλε πως ένας υποψήφιος του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο, κάτι το οποίο ίσως οδηγήσει σε νέα αναβολή τις εκλογές της ΕΟΚ.

Φημολογείται μάλιστα πως η προσφυγή έγινε από τον Αθανάσιο Τρακάλα, μέλος του ΑΣ Τήρωνα, ο οποίος είναι υποψήφιος του Παναγιώτη Φασούλα. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του Πρωτοδικείου, 73 ακόμη σωματεία έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »