Ευρώπη

Πιλάβιος για την υπόθεση του Μήτογλου: «Η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον Νοέμβριο»

onsports.gr

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε για τα δεδομένα της υπόθεσης του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε τον περασμένο Μάρτιο θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, όπως είχε ενημερώσει η Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο από εκείνο το σημείο μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του, η οποία ήδη μετράει από τη στιγμή που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, που έχει αναλάβει την υπόθεση μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για τα δεδομένα που υπάρχουν και τις εξελίξεις που αναμένονται από τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός νομικός:

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα.

Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »