Συνέντευξη

Ρογκαβόπουλος: «Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα έτσι με τέτοιο τρόπο»

Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αιχμές εις βάρος της ΑΕΚ, αναφορικά με τον τρόπο αποχώρησης του από την Ένωση, άφησε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Pick n’ Roll» της Cosmote TV.

“Δεν είναι ότι δεν είχα ευκαιρίες. Έψαχνα κάτι διαφορετικό σαν Νίκος. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα έτσι με τέτοιο τρόπο. Για αυτό υπάρχουν οι συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται. Πιστεύω ότι κάποιες δεν τηρήθηκαν και από εκεί και πέρα, προχώρησα”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα άσου,  ο οποίος, στην συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει στον Προμηθέα:

“Όταν έμεινα ελεύθερος έψαχνα μια ομάδα να μου δείξει εμπιστοσύνη κι ευχαριστώ τον Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε εξ αρχής. Δουλειά μου είναι να τους ανταμείψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την προσπάθειά μου στο παρκέ”.

Ο Ρογκαβόπουλος μίλησε και για τον νέο του ρόλο στους Πατρινούς,.

“Ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου στην ΑΕΚ. Τωρα ο ρόλος μου είναι πιο All Around, έχω περισσότερες αρμοδιότητες.. Δούλεψα σε πολλά πράγματα από όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Προμηθέα. Δούλεψα στον χειρισμό της μπάλας, στην ταχύτητα, στην έκρηξη και στην εκτέλεση”, υποστήριξε ο άσος του Προμηθέα, που αναφέρθηκε και στην έλευση του Ηλία Ζούρου στον Προμηθέα.

“Είναι τελείως διαφορετικός προπονητής. Έχει πολλές επιτυχίες και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει ένα διαφορετικό στυλ από τον κόουτς Κασιμίρο που έπαιζε πιο επιθετικά με ελευθερίες. Με τον κόουτς Ζούρο παίζουμε στοχευμένα, πολύ δυνατά στην άμυνα, βασιζόμαστε στην άμυνα, την ενέργεια και την ομαδικότητα, για αυτό πηγαίνουμε πολύ καλά”.

Σχολια

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »