Υπόλοιπα Πρωταθλήματα

Σπουδαία κίνηση του Κολοσσού Ρόδου, κάνει το γήπεδο του εμβολιαστικό κέντρο κορωνοϊού!

Μια μεγάλη κίνηση απο την ομάδα της Ρόδου αφού μετάτρεψε το γήπεδό του σε σε εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού. Ο Κολοσσός τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού το Λαύριο τον άφησε εκτός συνέχειας απο τα φετινά Play-offs του Ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πάρθηκε η πρωτοβουλία απο την Δευτέρα το κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι της Ρόδου να εξυπηρετεί ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι 24 ώρες την ημέρα ανοιχτό. Αξίζει πολλά μπράβο αυτή η κίνηση απο την τοπική ομάδα της Ρόδου!

Σύμφωνα και με το «typosrodou.gr», ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε μετά την επίβλεψή του:   «Ένα Εμβολιαστικό Κέντρο με τη δυνατότητα χιλιάδων εμβολιασμών ημερησίως, μπαίνει σε λειτουργία από την Δευτέρα. 

Με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στο Φαληράκι, όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. 

Σε χρόνο ρεκόρ, διαμορφώθηκαν οι χώροι ενός αθλητικού γηπέδου σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο κέντρο εμβολιασμού. 

Αυτή η μάχη μας αφορά όλους και οφείλουμε να μπαίνουμε σε αυτή κάθε μέρα με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση οτι θα την κερδίσουμε βήμα-βήμα.

Με επιμονή και αφοσίωση.

Σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο, όπως και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών μας, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. 

Πηγαίνουμε για να νικήσουμε την αγωνία, την αβεβαιότητα, την ακινησία.

Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές».

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »