Stoiximan Basket League

Stoiximan Basket League: Όλα τα ντέρμπι της σεζόν-Την 8η αγωνιστική το πρώτο ραντεβού των «αιωνίων»

Η αντίστροφή μέτρηση για την πιο ανταγωνιστική Stoiximan Basket League των τελευταίων ετών έχει ξεκινήσει. Η πρώτη ημερομηνία-ορόσημο της νέας σεζόν είναι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η πρώτη «μητέρα των μαχών» εν Ελλάδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό μετά τον Φεβρουάριο του 2019 και τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 26 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Το πρώτο «αθηναϊκό ντέρμπι» μεταξύ της Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ΑΕΚ θα γίνει την 7η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στις 13 Νοεμβρίου, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στα Λιόσια για την 20η αγωνιστική στις 19 Μαρτίου.

Περαιτέρω, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 1η αγωνιστική στο ΣΕΦ στις 2 Οκτωβρίου, ενώ στις 15 Ιανουαρίου η Ένωση θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες στα Λιόσια για την 14η αγωνιστική.

Τέλος, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο «Παλατάκι», με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στην έδρας του Άρη για τις 9 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »