Γ Εθνική Ανδρών

Τετραπλό χτύπημα από Εργοτέλη!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις μεταγραφές, ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Εργοτέλης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του,  στην Γ’ Εθνική,  καθώς έχει συμφωνήσει με τέσσερις ταλαντούχους αθλητές και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

-Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης (έχει ήδη ανακοινωθεί από τον προπονητή του Γιάννη Βισκαδουράκη) επιστρέφει στο Λίντο και στον Εργοτέλη.Ο 28χρονος γκαρντ (1.88μ.) που ξεκίνησε αρχικά από τις υποδομές του Ηράκλειο , ωστόσο αναδείχθηκε στις υποδομές του ΟΦΗ, υπο την καθοδήγηση του  αείμνηστου Νίκου Γαλυφιανάκη .Η καριέρα του “απογειώθηκε” με την παρουσία του στον Εργοτέλη, υπο τις οδηγίες του Γ.Μακράκη. Ο Β.Βλάχος τον πήρε στον Εθνικό. Εχει αγωνιστεί στον  ΑΛΦ Αλίμου, στον Ίκαρο Καλλιθέας, στην ΑΓΕ Ζακύνθου , Χαρίλαο Τρικούπη και άλλες ομάδες, ενώ φέτος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Εργοτέλη στον “άσσο”.

-Το δεύτερο “μπάμ” του Εργοτέλη είναι ισχυρό, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Κωσταντίνο Μανταλβάνο  (1994, 2,04) ,αγωνίζεται στη θέση του Center, και  θα αποτελέσει στυλοβάτη στην ρακέτα των “κιτρινόμαυρων” μαζί με τον Μπουμπάρη. Ο Κ.Μανταλβάνος προέρχεται  από τα τμήματα υποδομής  του Παναθηναϊκού  όπου και αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης στο Μαρούσι ενώ την περίοδο 2012-2016 αγωνίστηκε με την  ομάδα του  New Hampshire University  στο NCAA, 92 συνολικά αγώνες και με την οποία κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας το 2015, φθάνοντας στις καλύτερες οκτώ ομάδες της κατηγορίας. Τελευταίοι του σταθμοί η Ακράτα και η ‘Eνωση Ιλίου.

-Τέλος έχουν συμφωνήσει και αναμένεται να ανακοινωθούν δυο πρώην παίκτες του ΑΟΚ Χανιά ο Γιώργος Χιωτάκης (ύψος 1.98, γεννήθηκε το 2003 , forward), και ο Μιχάλης Λιβυάκης (ύψος 1.91, γεννήθηκε το  2003 , guard- forward) , αμφότεροι ξεκίνησαν από ΟΑΧ

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »