ΕΟΚ

Υποψήφιος πρόεδρος ΕΟΚ «κλείνει ξενοδοχείο» στους ψηφοφόρους για τις εκλογές!

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται σήμερα το… μήνυμα από υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ που διατίθεται να πληρώσει το ξενοδοχείο σε όσους ψηφοφόρους κατέβουν στην Αθήνα για τις εκλογές!

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν και η θερμοκρασία… ανεβαίνει όσο περνούν οι μέρες. Οι υποψήφιες παρατάξεις καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μήνυμα υποψηφίου προέδρου ο οποίος είναι διατεθειμένος να πληρώσει ξενοδοχείο για όσους ψηφοφόρους κατέβουν στην Αθήνα για να ψηφίσουν.

Το sms έχει σταλεί σε διάφορους αποδέκτες, τα στοιχεία είναι στη διάθεση μας αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων καλύπτονται. Το ερώτημα είναι αν το περιεχόμενο του μηνύματος είναι νόμιμο και ηθικό, κι αν περιλαμβάνεται στις παροχές ενός υποψήφιου προέδρου να καλεί με πληρωμένα έξοδα ψηφοφόρους να βρεθούν στην Αθήνα για να ψηφίσουν για την επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας.

Άραγε, ποια είναι η γνώμη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, γύρω από το θέμα αυτό; Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εκλογές στην ΕΟΚ. Τώρα θα επιληφθεί του θέματος;

Σε κάθε περίπτωση, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και δεν είναι από τις ζέστες λόγω καλοκαιριού. Είναι οι εκλογές της ΕΟΚ που πλησιάζουν…

Πηγή: sdna

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοφιλείς Ειδήσεις

To Top
Country »